Nieuws

Maatregelen in verband met corona

Maatregelen in verband met corona

13 maart 2020

De komende dagen/weken zal de invloed van het corona-virus niet afnemen. Ons kantoor is gewoon open en wij heten iedereen van harte welkom. Wel nemen wij enkele voorzorgsmaatregelen.

Afspraken op kantoor zullen zoveel mogelijk doorgang vinden, tenzij er enige twijfel is over uw gezondheid. Indien dit het geval is verzoeken wij u vriendelijk ons dat aan te geven. Wij achten het wel verstandig dat het aantal bij een afspraak aanwezige personen zo veel mogelijk tot een minimum wordt beperkt. Daarom verzoeken wij makelaars, verwijzers, tussenpersonen, adviseurs en eventuele andere betrokken als familieleden, zo veel mogelijk thuis te blijven als zij niet noodzakelijkerwijs aanwezig hoeven te zijn bij een afspraak. Bijvoorbeeld voor het zetten van een handtekening.

Als vanzelfsprekend staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel en volgen wij alle adviezen en maatregelen vanuit de regering en het RIVM. De medewerkers die op kantoor zijn geven geen hand en houden gepaste afstand. Zodra een van onze medewerkers ook maar de lichtste vorm van klachten ondervindt zoals niezen, hoesten, verkoudheid of keelpijn, dan blijft hij of zij uiteraard thuis.

De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers is op dit moment het belangrijkste, maar tegelijkertijd willen we u zo goed mogelijk blijven helpen.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem dan contact met ons op via:
024 – 3 810 710
info@hogevangerven.nl