Onze diensten

Onroerend goedrecht

Er komt veel kijken bij het kopen van een huis. U krijgt te maken met allerlei documenten zoals de koopakte, de akte van levering en de hypotheekakte. Een goede begeleiding is noodzakelijk en die bieden wij u graag. Wij stellen de aktes op, leggen alles helder uit en regelen het.
Meer informatie

Familierecht

Trouwen, samenleven, uit elkaar gaan en scheiden. Het krijgen van kinderen. Overlijden. Het zijn allemaal bijzondere momenten die vallen onder het familierecht. Momenten die niet alleen emotioneel ingrijpend zijn, maar ook op het juridische vlak de nodige consequenties hebben. Wij staan u daarin graag bij.
Meer informatie

Ondernemingsrecht

U start een bedrijf. En hoewel u eigenlijk bezig wilt zijn met het inrichten van uw zaak en het vestigen van uw naam, komen er allemaal regelzaken op u af. Zoals het inschrijven bij de KvK en de keuze voor de juiste rechtsvorm. Die zorgen nemen wij u uit handen. Wij zorgen dat alles goed op papier komt te staan. Daarvoor zijn wij thuis in alle wet- en regelgeving die op uw bedrijf van toepassing is.
Meer informatie

Estate planning

U heeft uw leven lang hard gewerkt. Wellicht is er enig vermogen opgebouwd. Daarover moeten uw erfgenamen erfbelasting betalen. Dankzij onze kennis op het gebied van estate planning kunnen we er voor zorgen dat uw nabestaanden zo min mogelijk belasting betalen.
Meer informatie

Erfrecht

Niemand is graag bezig met de dood. Toch is het aan te raden tijdig een testament te maken, zodat de nabestaanden goed verzorgd achterblijven. Een op maat gesneden testament biedt ook fiscale voordelen. Wij adviseren u graag.
Meer informatie

Neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.