Marjolein Elings wordt eerste vrouwelijke voorzitter van Formaat Notarissen

Marjolein Elings wordt eerste vrouwelijke voorzitter van Formaat Notarissen

Marjolein Elings wordt eerste vrouwelijke voorzitter van Formaat Notarissen

28 november 2018

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Formaat Notarissen op 9 november jl. is mr Marjolein Elings – van Hooijdonk, notaris bij Van Rhijn notarissen in Zeist, unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter voor Formaat Notarissen. Zij treedt aan in januari 2019 en wordt de eerste vrouwelijke voorzitter sinds de oprichting van Formaat Notarissen in 1999.

Mr Mathijs Tacken, notaris bij Van Wijk notarissen in Wassenaar, bekleedt sinds 9 november de rol van penningmeester.

Marjolein Elings is sinds 1 oktober 1997 werkzaam als notaris. Elings: “Als voorzitter wil ik streven naar (nog meer) heldere communicatie met de leden, betrokkenheid van de leden (verder) bevorderen en meehelpen met de uitwerking van initiatieven waar de leden behoefte aan hebben.”

Mathijs Tacken, sinds 1997 werkzaam in de notariële praktijk in Rotterdam en Den Haag en sinds 2007 notaris te Wassenaar. Net als Marjolein Elings ziet hij de toegevoegde waarde van een sterk samenwerkingsverband: “Collegialiteit en goede relaties met collega’s is essentieel. Zeker in een tijd waarin veranderingen voor de uitoefening van traditionele beroepen grote uitdagingen vormen. Het zal de Nederlandse notariskantoren niet lukken om daar zelf een oplossing voor te verzinnen of goed mee om te gaan; de krachten moeten gebundeld worden”.

.

The post Marjolein Elings wordt eerste vrouwelijke voorzitter van Formaat Notarissen appeared first on Formaat Notarissen.