Aanmelden
Nieuwsbrief


Linkedin Twitter Google + Facebook
Hoogstpersoonlijk,

Werken bij

Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een startende kandidaat-notaris (m/v) en een ervaren kandidaat-notaris (m/v)

Wie zijn wij?

Hoge van Gerven notarissen is een middelgroot notariskantoor, gelegen nabij het centrum van Nijmegen aan de St. Canisiussingel. Ons kantoor biedt notariële diensten aan particulieren en bedrijven. De stijl van Hoge van Gerven notarissen is eigentijds en de omgang met cliënten en medewerkers wordt als persoonlijk en informeel ervaren. Ons team bestaat uit 22 mensen waarvan 2 notarissen en 4 kandidaat-notarissen. Daarnaast voert Hoge van Gerven notarissen de labels “DéWoonnotaris.nl” en “DéBVnotaris.nl”.

Wie ben jij?
Wij zoeken een startende kandidaat-notaris met enige ervaring in het notariaat die goed in ons team past, een sterk gevoel voor dienstverlening, collegialiteit en kwaliteit heeft en interesse heeft in de praktijk van het ondernemingsrecht en het vastgoed.

Wij zoeken daarnaast een ervaren kandidaat-notaris die dezelfde kwaliteiten heeft als hiervoor omschreven voor de praktijk van het ondernemingsrecht en het vastgoed.

Wat wij vragen?
• Je bent fulltime beschikbaar;
• Je werkt zelfstandig, bent proactief, accuraat en kritisch;
• Je bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
• Je vindt het leuk om te netwerken en te acquireren;
• Voor de startende kandidaat-notaris geldt dat je de beroepsopleiding volgt of dat je deze binnenkort afrond;
• Voor de ervaren kandidaat-notaris geldt dat je waarnemingsbevoegd bent.

Zie jij jezelf in een van deze functie(s), dan bieden wij jou:
Een uitdagende omgeving waarin je je kunt blijven ontwikkelen, maar waar ook veel van je wordt verwacht. Zo hechten wij vanzelfsprekend veel belang aan juridische kwaliteit, maar ook aan zaken als collegialiteit en een grote mate van zelfstandigheid in je praktijkvoering. Daarnaast bieden we je een plezierige en informele werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden en een mooi kantoor in het centrum van Nijmegen. Voor de ervaren kandidaat-notaris bieden wij, bij geschiktheid, opvolgingsperspectief.

Wil je meer weten?
Neem dan telefonisch contact op met Ruud van Gerven: 024-3 810 710.

Wil je solliciteren?
Stuur dan je CV en motivatie o.v.v. startende kandidaat-notaris of ervaren kandidaat-notaris naar i.louwers@hogevangerven.nl